Ako ste pravno lice, manja organizacija ili jednostavno želite da vam svi računari budu povezani u kući mi imamo rešenje i opremu za vas. Moguće je umrežavanje kablovskim sistemom ili umrežavanje wireless tehnologijama.

Oprema se postavlja tako da ne smeta u svakodnevnom radu u firmi ili kod kuće a sistemi su takvi da ne ometaju rad drugih kućnih aparata.

Infrastruktura

Računarske mreže, nezavisno od vrste medijuma koji ih prenosi, moraju biti brze i pouzdane. Bilo da su u pitanju standardni ili optički kablovi ili bilo koja vrsta bežičnih tehnologija, neophodno je imati pravu meru u odnosu tehnologije prema potrebama korisnika. Ovo obezbedjuje AbakusBP svojim korisnicima, bez obzira na njihovu veličinu ili složenost poslovanja i poslovnih komunikacija. Mogućnost da vaši fiksni i mobilni telefoni, računari i drugi uredjaji budu deo jedne celine, kao i da vaše radno mesto nije samo za vašim stolom u preduzeću je osobina vašeg poslovanja koje će vam doneti prednost.

Poslovna rešenja

Ukupna ulaganja u IT sektor preduzeća imaju pun efekat kada se rad obavlja na opremi osvedočenog kvaliteta, legalnom softveru i besprekornim komunikacijama. Cilj je da o opremi i rešenjima u tehničkom smislu više ne mislite, već se fokusirate na poslovanje vašeg preduzeća. Positive vam može obezbediti ovaka način poslovanja.

Servis i podrška za kritične situacije

Tehnička podrška AbakusBP je na raspolaganju korisnicima tokom celog dana, a moguće je sklopiti ugovor o održavanju koji će „pokriti“ i širi vremenski period, večernje sate, dane vikenda i praznika. Ovakave ugovore AbakusBP ima sa nekim preduzećima sa teritorije opštine Bačka Palanka. Stručna podrška obuhvata ne samo kvarove na opremi i komunikacijama, već i različite probleme koji se javljaju u redovnom radu IT sistema preduzeća. Vreme odziva i rešavanja problema takodje se ugovara u rokovima od jednog radnog dana, pa do rešavanja problema u roku od 2 sata. Na ovaj način korisnik potpuno obezbedjuje kontinuitet svog poslovanja.